Litt om meg

Mitt namn er Silje Lauksund, eg er gift og mor til tre jenter. Eg likar å drive med diverse håndarbeid, men det er nok syinga eg likar best. Det har vel med den litt dårlege tålmodigheten min å gjere, for det går mykje fortare å sy eit plagg enn å strikke det;) For det meste syr eg til eget bruk, og litt på bestilling til vener og kjente.

onsdag 25. januar 2012

Ballongbukser til dei to eldste

Desse buksene vart sydd lenge før sommarferien, men det tar si tid å få lagt ut på bloggen.
Mønster og stoff er fra Stoff & Stil, og passforma er super til mine jenter iallefall. Den eldste likar ikkje strame bukser, og det er ikkje lett å finne vide fine bukser på butikken. Størrelsen er ca 6/7 og 4/5.


4 kommentarer:

 1. Herlig med sånne bukser til ungar.
  Godt å bevege seg i :)

  Ha ein fin torsdag:)

  Lene

  SvarSlett
 2. Knallsøte bukser.....det mønsteret du bruker, er det ballongbuksemønster eller et annet? Jeg har nemlig ballondbukse mønsteret til s&s og den er utrolig vid på beina......men nå bruker jeg helst bøker av div slag til oppskrifter så har funnet meg en annen versjon også. Men det er jo fantastisk digg med ferdigklippet møster ;)

  SvarSlett
 3. Takk for fine kommentarar:) Nei, det er ikkje ballongbuksemønsteret, eg har det og, men som du seier er det veldig vidt. Det heiter fritidsbukse nr 60009, eg har berre sydd ribb oppe og nede utan noko knytting:)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen ein kommentar, så er det veldig kjekt:)